A Pázmány Podcast legújabb epizódjában a műsor szerkesztői, Fejes János és Dallman Kristóf, a világirodalom egyik legjelentősebb orosz írója, Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij életművét elemzik.

HOGYAN OLVASSUNK DOSZTOJEVSZKIJT?

,

Pécs, Dél-Magyarország kulturális kincsesládája, nemcsak történelmi látnivalóiról híres, hanem a csillagászat szerelmeseinek is tartogat valami különlegeset.
A Pécsi Planetárium korszerű technológiával felszerelt kupolája alatt páratlan csillagászati bemutatók várnak rád. Az interaktív előadások és vetítések során bejárhatod a Naprendszert, elmerülhetsz a galaxisok titkaiban, és rácsodálkozhatsz az éjszakai égbolt leglátványosabb jelenségeire. Mindezt szakértő előadók teszik még izgalmasabbá, akik válaszolnak kérdéseidre és megosztják a legfrissebb tudományos eredményeket.

Csillagok és galaxisok- avagy a Pécsi Planetárium

, ,

Minden évben megelevenedik a történelem Győr belvárosában, amikor megrendezik a lenyűgöző Barokk Esküvőt. Ez a nagyszabású esemény visszarepíti a látogatókat a 18. század elegáns világába, ahol a gazdagon díszített ruhák, pompás ceremóniák és a korabeli zene varázsa vár mindenkit. A Barokk Esküvő nemcsak a város egyik leglátványosabb rendezvénye, hanem egy igazi időutazás is, amely a történelem és a romantika szerelmeseinek nyújt felejthetetlen élményeket.

Bridgerton Győrben? Térj vissza a 18. század Pompájába!

,

Győr városában, az Audi Hungária gyárában rejtőzik egy lenyűgöző alternatíva az összes autórajongó és technológiai érdeklődő részére. Az Audi Hungária Látogatóközpont nem csupán egy gyárlátogatás helyszíne, hanem egy valódi utazás az autógyártás, valamint motorgyártás titokzatos világába.

Audi Hungária Látogatóközpont

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
0