Egyre gyakrabban találkozunk a burnout (kiégés) kifejezéssel, de vajon miről ismerjük fel, ha minket vagy valaki mást érint a környezetünkben? Hogyan jelentkezhet egy egyetemista életében? Az elvárások, a kimerültség állhat a háttérben? Létezik rá megoldás egyéni és/vagy intézményi szinten?

VALAHA LOBOGTAM – KIÉGÉS AZ EGYETEMEN

#ATE A régió legjobban felszerelt kisállatklinikáján gyógyulhatnak a jövőben a vakvezetőkutyák. Az Állatorvostudományi Egyetem karitatív célú felajánlása, a társállatok, a gazdák és a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége számára is jelentős segítség, mert a Vakvezetőkutya-kiképző Központ csak alapellátást nyújt. A megelőzés, illetve a szakszerű és gyors ellátás a munkakutyának minősülő vakvezetőkutyák esetében elsődleges fontosságú cél és egyben társadalmi érdek is. 

Térítésmentesen látja el az Állatorvostudományi Egyetem a vakvezetőkutyákat

#CORVINUS Minden héten bemutatunk egy-egy kiváló corvinusos kutatót, aki a közelmúltban kapott elismerést a munkájáért.

Kutatói_sztorik

,

#SE Együttműködési megállapodást írt alá a Harvard Medical School és a Semmelweis Egyetem vezetése Budapesten. A megállapodás értelmében a Harvard Medical School Posztgraduális orvosképző klinikai kutató képzési programot tervez és valósít meg a Semmelweis Egyetemen. A program a tervek szerint 2023 júliusában indul, és 2026 júniusáig tart.

Együttműködési megállapodás a Harvard Medical Schoollal