,

VEDD KEZEDBE A JÖVŐD! LEGYÉL TE IS UNIVERSUM GYAKORNOK!

🚀 Indítsd el karriered az Universum Gyakornoki Programjával! 🚀

Szeretnéd fejleszteni szakmai tudásodat, valódi tapasztalatokat szerezni és közben új barátokra lelni? Az Universum Gyakornoki Programja pontosan ezt kínálja neked! 🏆

Mit nyújthat számodra az Universum Gyakornoki Program?

🔍 Valódi szakmai tapasztalatot: Dolgozz együtt partnereinkkel, vegyél részt közös projekteken a média, marketing és menedzsment területén!
🛠️ Készségfejlesztést: Tanulj haladó videószerkesztési technikákat, gyakorold a kreatív írást, sajátítsd el a projektmenedzsment alapjait vagy épp sajátítsd el számos online marketing eszköz használatát profi szakemberektől!
🌍 Kapcsolatépítés: Csatlakozz egy egyetemista és szakmai közösséghez, építsd kapcsolataidat és ismerj meg rengeteg érdekes embert!
🕒 Rugalmas időbeosztás: A gyakornoki program hozzád igazodik. A programokat rugalmasan szervezzük, így nem kell félned, hogy az órarend miatt nem tudsz majd részt venni!

De hogyan is néz ki a felvételi időszak?
📅 Felvételi időszak: 2024. augusztus 26. – szeptember 20.
📍 Gólya workshop: 2024. szeptember 5.
🎉 Szemeszternyitó esemény: 2024. szeptember 12.
👥 Személyes interjúk: 2024. szeptember 25-26.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy dinamikus és támogató közösség tagjává válj! Jelentkezz az Universum Gyakornoki Programjára a linken elérhető űrlap kitöltésével, és indítsd el a karriered egyedi, gyakorlati tapasztalatokkal! Jelentkezés itt.

Kérdésed van?
Írj nekünk bátran az info@universum.hu címre!

Csatlakozz hozzánk, és építsd a jövőd az Universummal! 🌟

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
0