Tanuld meg a ChatGPT profi használatát egy BKV jegy áráért!

Egyetemistaként a leggyakoribb kérdés, hogy vajon könnyű lesz-e elhelyezkedned? Valószínűleg hallottál már a ChatGPT-ről, sőt, lehet, hogy már használtad is a tanuláshoz. Átlagosan 4-500 óra alatt kitapasztalhatod, hogy készül egy jó ChatGPT prompt. Vagy eljuthatsz ugyanerre a szintre 4 óra alatt a Promptmaster Prompt Engineer képzésével, amit most mindössze egy dollárért, azaz egy BKV jegy áráért neked adunk!

💡 Mit tanítunk neked és hogyan?

 • Mit: A ChatGPT prompt profi, készségszintű használata amit tanuláshoz, munkához, kutatáshoz egyaránt tudsz alkalmazni.
 • Hogyan: 4 órányi gyakorlati video tréning és teljes hozzáférés az online közösségünkhöz Circle-ön.

🌐 Alapozd meg a jövődet: A Mesterséges Intelligencia ma már valóság. A 4 órás képzés alatt megtanítjuk, hogyan írj hatékony promptokat, azaz hogyan navigálj magabiztosan a mesterséges intelligencia világában, hogyan zabolázd meg ezt az új technológiát, hogy egy mindig elérhető, rendkívül okos asszisztensként segítse a tanulást vagy a munkát. A ChatGPT használata már most kulcskompetenciává válik a cégeknél, egy tavaszi kutatás alapján a munkáltatók 90%-a preferálja a ChatGPT-t jól ismerő jelölteket.


🛠 Ha igazak rád a következő állítások, neked való a kurzus:

 • Nem tudod, mi az a ChatGPT prompt, nem tudod, hogyan alkalmazd tanuláshoz, munkához.
 • Úgy érzed, le vagy maradva a ChatGPT és egyéb AI eszközök kapcsán.
 • Nem tudod, hogyan használd a ChatGPT-t a gyakorlatban, hogy megkönnyítse az életedet.
 • Eleged van már a sok social media tartalomból, amik állandóan erről szólnak.
 • Meg akarod tanulni, hogyan keszül egy profi ChatGPT prompt.
 • Szeretnél produktívabb lenni a munkád és az egyetemi tanulmányaid során.

💼 A következőket fogod megtanulni:

 • AI elmélet alapjai, természetes nyelvfeldolgozás, nagy nyelvi modellek (pont annyira mélyen, hogy egy bambi mellett el tudd mondani valakinek, hogy mi is ez).
 • ChatGPT funkciói, korlátai, képességeinek átfogó ismerete.
 • Megérted, hogy mitől lesz hatékony egy ChatGPT prompt, milyen elemekből áll, és hogyan írd meg jól.
 • Különböző promptolási stratégiákat fogsz megtanulni, mint a beágyazott promptok vagy a gondolatláncok, hogy mindig úgy fuss neki a feladatnak, hogy a legjobb választ kapd.
 • Hogyan írj olyan promptokat, amik azt fogják eredményezni amire szükséged van.
 • Hogyan kerüld el a hallucinációt és ahhoz hasonló promptolási hibákat.

🎓 A tanáraid is nálunk tanulnak promptolni:

Dr Ward Risvold, a Georgia State University egyik oktatója, aki egyben a diákunk is, a következőt mondta Prompt Engineer képzésünkről:

Kovács Stefan véleménye a ChatGPT Prompt Engineering kurzusról
Dr. Ward Risvold
Georgia State Univeristy

”A ChatGPT olyan, mint egy magántanár. Azonnal, valós időben tud visszajelzést adni a diákoknak, ami kiegészíti, támogatja a tanulási folyamatot. A Promptmaster képzése a diákok, professzorok kezébe egyaránt egy jól átgondolt struktúrát ad, amivel rengeteg időt spóroltam meg. Nem beszélve arról, hogy sokkal tömörebb, érthetőbb és hatékonyabb oktatást nyújtanak, mint bárki amit korábban láttam”

Dr Kovács Stefan, a BME GTK egyetemi adjunktusa is egyetért amerikai kollégájával:

Kovács Stefan véleménye a ChatGPT Prompt Engineering kurzusról
Dr. Kovács Stefan
BME

“Az AI olyan eszközzé fog válni az oktatásban valamint a hétköznapi életben is, mint pl. régen a számológép. Mindenkinek szüksége lesz olyan képességekre, amelyekkel kiaknázhatja az eszközben rejlő lehetőségeket.”

💰  Fektess a jövődbe 99% kedvezménnyel: most egy BKV jegy áráért megtanulhatod a következő 10 év legfontosabb készségét. Ha pedig szeretnél tovább fejlődni 47 ország diákjaival együtt, akkor 30 nap leteltével mindössze havi 9 dollárért hozzáférhetsz az összes olyan emelt szintű kurzushoz és segédanyaghoz, amivel a ChatGPT használat mestere lehetsz. Vedd meg a kurzust most, és megmutatjuk, milyen mély a nyúl ürege!

Regisztrálok