EFOTT Challenge

Fedezd fel a fesztivált, ahogy eddig még nem láttad! Teljesítsd az EFOTT Challenge kihívásait egész héten át, járd be a fesztivál helyszíneit, ismerkedj meg érdekes emberekkel, zsebeld be a feladatokért járó pontokat és szerezd meg a számtalan nyeremény egyikét! Napijeggyel érkeztél? Az sem gond! A játékban a heti mellett az egy nap alatt legtöbb pontot gyűjtő játékosokat is díjazzuk!

A játék itt kezdődik!

  1. Regisztrálj az Universum.hu-ra
  2. Lépj be, kattints az oldal tetején az EFOTT Challenge logóra és telepítsd az appot
  3. Minden további infót megtalálsz az appban!

Mire vársz? Kihívásra fel!

Pro Tipp: szólj az egyetemi haveroknak is, játsszatok együtt és legyen a tiétek a legmenőbb intézmény! Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy a Universum.hu profilotokban megadjátok az egyetemetek nevét.

Nyeremények

Partnereink jóvoltából számtalan nyeremény várja a legtöbb pontot elérő játékosokat. A napi és heti dobogósok a 2024-es EFOTT bérletük mellé értékes Auchan ajándékcsomagot, Grand Tokaj és Speak Easy Wines borválogatást, JBL bluetooth hangszórót, élőzenés, hajókázós romantikus budapesti  vacsorát, Budapest Ballet Grand Prix belépőt, ELTEbook.hu vásárlási utalványt vagy a számtalan további ajándék egyikét nyerhetik.

És ha mindez nem lenne elég: az egyetemi pontverseny győztese hazaviheti egy évre az EFOTT Challenge Vándorkupát, míg az egyetem képviselőit és legjobb játékosait szombat este megvendégeljük a HÖOK Teraszon.

Ne feledd: eredményhirdetés az VEB2023 Kultúrtér színpadán minden nap 19:30-tól!