,

Online rendszerek a turizmusban

#EDUTUS Van tapasztalatod a turizmus és a vendéglátás terén, de ahhoz, hogy még jobban kiszolgálhasd vendégeid igényeit, tovább képeznéd magad?

Munka mellett szeretnél tanulni? Saját turisztikai vállalkozással rendelkezel vagy tervben van az indítása?

Digitális turisztikai szakember képzésünk jó lehetőség arra, hogy megfelelő szakmai tudást szerezz és a turisztikában kamatoztasd a megszerzett ismereteket. Ismerkedj meg a szakma szegmenseivel szakembereink segítségével, akik a turizmusban dolgoznak és naprakész információkkal látják el a képzésben résztvevőket.

A képzési program 2. képzésén megismerheted, milyen online értékesítési trendek és web 2.0-ás alkalmazások vannak jelenleg a turizmusban. Pályáznál fejlesztésre, de nem tudod hogyan fogj neki? Segítünk! Megtanulhatod a pályázatírás alapjait, hogy fejleszthesd az infrastruktúrát és növelni tudd a vendégéjszakák számát. Ismerkedj meg a digitális térinformatika alapjaival és ismerd meg a térségi adatbázisok és városmodellek felhasználási lehetőségeit. A képzés keretében  a digitális fogyasztóvédelemmel kapcsolatos fontos kérdéskört is körbejárjátok oktatóink segítségével. Nem tudod, hogyan kezeld biztonságosan vendégeid adatait? Szakértőink ebben is a segítségedre lesznek és megmutatják a digitális adatkezelés és adatvédelem alapjait.

képzés célja megismertetni a résztvevőkkel a turizmus online lehetőségeit, digitális megoldásait, amelyek jelentősen növelik a hatékonyságot, élőmunka megtakarítást és eredményesebb működést tesznek lehetővé.

Olvass tovább, hogy részletesebben is megismerd képzésünket.

KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

 • Szeretne tisztában lenni a digitális trendekkel és reagálni a digitális ökoszisztéma változásaira,
 • Szeretné megismerni az online értékesítés lehetőségeit és kihívásait a hazai és nemzetközi turizmusban, beleértve a digitális fogyasztóvédelem kérdéseit,
 • Szeretné megismerni a web 2.0-ás értékesítési formákat, szállás- és repülőjegy foglaló rendszereket (airbnb.com, booking.com, Skyscanner, Kayak stb.), a legnagyobb nemzetközi piaci szereplőket (Expedia, Agoda, TripAdvisor, stb.) és árösszehasonlító oldalakat (szallas.hu, trivago.hu),
 • Szeretne adatvezérelten gondolkodni, és döntéseit adatokra alapozva hozza meg, ismeri az adatkezelés és adatvédelem alapvető szabályait,
 • Szeretne tisztában lenni a digitális térinformatika alapjaival, a város- és útvonaltervezés lényegével és alkalmazási területeivel

MI A KÉPZÉS BEMENTI KÖVETELMÉNYE?

 • A Digitális alapismeretek és alkalmazásuk a turizmusban képzés sikeres teljesítése,

  VAGY
 • Rendelkezz érettségi vizsgával és az angol szövegértés jól menjen. A jelentkezésnek nem feltétele a nyelvvizsga, azonban ahhoz, hogy magabiztosan tudj tájékozódni az online világban, szükséges az angol nyelvismeret.

  Felhasználói szintű MS Office ismeretekkel rendelkezz, amit informatika érettségivel, ECDL vizsgával vagy ingyenes online szintfelmérővel tudsz igazolni.

  Rendelkezz legalább középfokú végzettséget igazoló, turizmus-vendéglátás területen szerzett dokumentummal vagy legalább 1 éves szakmai tapasztalattal a szakterületen.

Nem akadály, ha nincs sem informatikai érettségid, sem ECDL vizsgád! Ha legalább 50%-os eredménnyel teljesíted az ingyenes online szintfelmérőnket, bejuthatsz a képzésre. A jelentkezési felületen jelezd számunkra, hogy szeretnéd a szintfelmérőt megírni, és elküldjük számodra az online teszt elérhetőségét.

A KÉPZÉS SORÁN MEGSZEREZHETŐ KOMPETENCIÁK

 • Magas szintű szóbeli és írásbeli kommunikációs készség,
 • Projektszemlélet, megoldásorientáltság,
 • Proaktivitás,
 • Jó döntéshozatali képesség rosszul strukturált problémák esetén is,
 • Együttműködési készség, kompromisszumkészség,
 • Komplex problémák, összefüggések átlátásának képessége,
 • Elkötelezettség a minőségi munkavégzés iránt

MENTORPROGRAM

Az oktatók egyben mentorok is, akik online – főként e-mailes – konzultációt biztosítanak a résztvevők számára a képzés ideje alatt.

ESZKÖZIGÉNY

A résztvevőknek saját számítógéppel kell rendelkezniük, hogy elvégezhessék a képzést.

KÉPZÉS DÍJA

A képzés önköltséges, melynek díja 160.000 Ft. A modul sikeres teljesítése esetén a Magyar Turisztikai Szövetség (MTSZ) 50%-os tandíj-visszatérítéssel támogat minden hallgatót.

Engedélyszámok:
Online rendszerek a turizmusban: E-000072/2013/D016
Online rendszerek a turizmusban távoktatás keretében: E-000072/2013/D019

További részletekért kattints ide!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
0