MIT MONDJ HA VALAKI TRIGGEREL

Érezted már azt, hogy párbeszéd valamilyen módon, de triggerelt? Ilyenkor talán az első válaszunk a reaktivitás, megvédenénk magunkat és ilyen helyzetekben gyakran megbántunk másokat. Tüskéket húzunk magunk köré, hogy magunkat megvédjük. Mindezt viszont megpróbálhatjuk felcserélni a sebezhetőséggel. Ha feltárjuk az érzelmeinket, elmondjuk őszintén milyen folyamatokat keltett bennünk a párbeszéd, ahelyett, hogy szavak nélkül lezárnánk, nem kapunk feleslegesen egy vitába, amely során mindketten csak sérülnénk. Az alábbi posztban példaként hoztunk olyan mondatokat, amelyek segíthetnek abban, hogy megnyíljunk a másik felé 🤍

További cikkek a témában

Egyéb

IRÁNY AMERIKA!

#PTE Szerezz te is felejthetetlen élményeket amerikai gyerektáborokban, illetve a nyárvégi utazgatás során a Camp America programban.

Egyéb

SZFE NYÍLT NAP

#SZFE December 2-án az eseményen résztvevők megismerkedhetnek a Színház- és Filmművészeti Egyetemen zajló képzésekkel, találkozhatnak az intézmény oktatóival, hallgatóival, bepillanthatnak az egyetem műtermeibe és stúdióiba, valamint bemutató órán is rész vehetnek.