Bemutatkozik a tAIoló: a HÖOK felvételi chatbotja

HÖOK tAIoló? Mesterséges intelligencia a magyar felsőoktatásban? Az idei, 2024-es Educatio Kiállításon egy rendkívüli újdonsággal készültünk számotokra, amely nagyban segíthet eligazodni a továbbtanulás elsőre bonyolultnak tűnő világában.

Valami egyedi kérdés fogalmazódott meg benned? Nem tudod, hogy pontosan hogyan és kinek tehetnéd fel? Segítségedre jött létre a HÖOK tAIoló, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának újdonsült felvételi chatbotja. Biztos lehetsz benne, hogy a legkacifántosabb kérdések esetén is a segítségedre siet!

Kérdezz bátran a meghirdetett szakokról, felvételi követelményekről, egyetemi szolgáltatásokról, kollégiumokról. Olyan általános kérdésektől, mint 1-1 ponthatár egészen az egyetemi büfében kapható kávé áráig bármilyen kérdést feltehetsz. A tAIoló biztosan válaszol.

Regisztrálj te is az tAIolóba, a HÖOK továbbtanulásban képzett chatbotjától.

Regisztrálj te is az universum.hu oldalán, ahol ingyenesen eléred a tAIolót, a HÖOK továbbtanulásban képzett chatbotját.

De ne feledd: mielőtt belevágsz a jelentkezésbe, mindenképp ellenőrizd a választott szak felvételi követelményeit a Felvi.hu oldalán vagy az intézmény hivatalos weboldalán! Kérdéseidet pedig igyekezz minél pontosabban feltenni.

Próbáld ki a tAIolót az Education, az Universum standon vagy vedd kezedbe telefonod és indulhat a beszélgetés! A téma legyen mondjuk a továbbtanulás.