HELLO, EZ ITT AZ UNIVERSUM! fotó

HELLO, EZ ITT AZ UNIVERSUM!

#UNIVERSUM A legjobb helyen vagy, Te már nyertél. Reméljük, nem volt nehéz rátalálni az UNIVERSUM-ra!

Az Universum.hu-n arra vállalkoztunk, hogy egy helyen összegyűjtjük mindazt a webről, ami az egyetemi életet izgalmassá, érdekessé, szórakoztatóvá, tanulságossá teszi, mindezt megspékeljük némi tudománnyal és hasznos tartalmakkal. Azaz mindent, amiről a felsőoktatás szól. A forrás teljesen mellékes: számunkra mindegy, hogy egy intézmény hivatalos oldalán találtunk egy jó posztot, vagy a TikTok vetette elénk egy egyetemista influenszer hétköznapjáról készült videóját, már megy is ki a főoldalra!

Miközben egyszerre sújt le ránk a hírcunami és a spamtenger, szinte törvényszerű, hogy lemaradunk egy csomó érdekes információról, vicces bejegyzésről, soha vissza nem térő lehetőségről, buliról. Ezen szeretne segíteni az Universum.hu.

A hírek mellett szeretnénk a pályaválasztásban és a karrierépítésben is segíteni, ezért indítottuk el a Tájolót. Az oldalt folyamatosan fejlesztjük, nézz vissza később, mert további hasonló szolgáltatásokkal készülünk!

Az Universum.hu rólad, neked, érted íródik, ezért fontos a visszajelzésed! Mi minden nap azért dolgozunk, hogy megtaláljuk a neked a legjobb tartalmakat, de persze néha előfordul, hogy mellényúlunk. Ha így történik, ne habozz, oszd meg velünk véleményed, mert így tudunk fejlődni.

Ha kérdésed, ötleted, javaslatod, jó témád van, írj nekünk az info@universum.hu-ra, de Universum.hu néven megtalálsz minket a Facebookon, Instagramon és TikTokon is.