,

2024-ben is Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

2024 január 11 és 13. között, 24. alkalommal kerül megrendezésre az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Az ezúttal is ingyenes rendezvényre itt tudtok regisztrálni.

Legyél hallgató, leendő egyetemista, tanár vagy épp szülő, érdekeljen a hazai vagy a külföldi felsőoktatás, az Education biztosan megtalálod a számodra releváns információkat. Kérdezz első kézből a számtalan oktatási tematikában érkező kitelepülőtől. A 2023-as rendezvényhez hasonlóan idén is érdemes bakancslistával készülni. Idén ráadásul az Universum csapata is jelen lesz, hogy egy felejthetetlen Challenge élménnyel gazdagítsa a helyszíni élményeket.

Ahogy kiemeltük, a továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény. Az érintettek mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket és vállalatokat az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

Az Educatio a Hungexpo Budapesti Vásárközpont “A” csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.), megrendezett kiállítás 2024. január 11. és 13. között mindhárom napon 10.00-tól 17 óráig tart nyitva. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.